CHINA DELIGHT NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Delight Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 5:10 Bakje nasi en een bakje niet lekker uit ziende babi bangang. Vlees niet gegrild. Erg saai met toevoeging 2 miniloempiaas
3 jul 2024 om 21:13 We hadden het menu van de maand besteld, Het werd op tijd geleverd en het eten was top! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!
28 jun 2024 om 21:33
18 jun 2024 om 21:16 Zo slecht: sauzen waterig, soep die over de beker was gelopen in de zak, loempia aangebrand, groente niet meer terug te herkennen en smaakloos, bami mega vet en doorgekookt. Doe het niet, bestel ergens anders
18 jun 2024 om 18:30 Duurde allemaal te lang. 16.25 uur besteld 17.40 uur bezorgd. Eten was prima.
16 jun 2024 om 19:42 Eten smaakt nergens naar. Het was flauw en de saus erg verdund en waterig. Slechte kwaliteit vlees, en de gefrituurde hapjes taai en oud. De bezorging echt veel te laat. Als je lekkere Chinees wil eten, moet je vooral niet hier zijn.
15 jun 2024 om 21:12 Prima en snel geleverd.
12 jun 2024 om 7:15 Altijd genoeg om er twee dagen van te eten. De loempia speciaal is een aanrader.
11 jun 2024 om 20:48 Eten was lauw. Kwaliteit erg matig. Foeyonghai was smakeloos. Babi pangang zacht. Vrijwel geen atjar. Saté saus was soort van soep. Nee, geen aanrader
6 jun 2024 om 10:10 prima
5 jun 2024 om 18:48 Prima op tijd. Eten zeer lekker!!
29 mei 2024 om 19:20 Waardeloos verkeert afgeleverd gebeld wordt niks mee gedaan heb altijd via jullie besteld maar nu ben ik er klaar betaald en geen eten